ENKELE WOORDEN OVER ONS

Moj Kroatië is een persoonlijke reisservice voor toeristen die geïnteresseerd zijn om hun vakantie in Kroatië door te brengen.

Het is opgezet door Natasa Salaji, die opgroeide in Kroatië en onlangs naar Nederland is verhuisd. Op basis van haar eigen kennis en ervaring worden klanten geadviseerd over de beste vakantie locaties in en product uit Kroatië.

Klanten die geïnteresseerd zijn in een reis naar Kroatië kunnen een persoonlijk adviesgesprek opzetten, online of op kantoor in Den Haag. Hun wensen en behoeften worden besproken, wat leidt tot een persoonlijk reisadvies. De focus zal liggen op luxere accommodaties en reizen voor degenen die het zich kunnen veroorloven. Afhankelijk van de wensen van de klant, worden alle reizen verzorgd, met reisondersteuning in Kroatië indien nodig. Ook na een reis of vakantie worden klanten uitgenodigd om langs te komen en hun ervaringen te delen.
Het doel van het bureau is om klanten persoonlijk te ontmoeten en te leren wat hun wensen zijn en om deze af te stemmen met de wensen van de huiseigenaren. Iets meer kunnen vertellen over de mensen aan wie u uw kostbare eigendom verhuurt, kan een groot voordeel zijn. Dus als service aan eigenaren van vakantiehuizen in Kroatië, biedt het agentschap de mogelijkheid om de huurders beter te selecteren.

Naast het brengen van klanten naar Kroatië, zal Moj Kroatië Kroatië ook naar klanten halen. Dit gebeurt door het verstrekken van zoveel mogelijk informatie, folders, boeken over Kroatië en specifiek door het vertegenwoordigen van Kroatische producten. Deze producten zijn Kroatische wijn, olijfolie, truffels en al het andere dat typerend is voor de volledige Kroatië-ervaring.

about me
WAT MEER OVER MIJ

Mijn naam is Natasa
en Kroatië is mijn land

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met je bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming, vertel je over nog niet ontdekte plaatsen, maar bovenal wil ik je Kroatië laten zien en ervaren door de ogen van een Kroaat.

Wil je Kroatische steden bezoeken, van de natuur genieten, lokale tradities en rijke cultuur ervaren en genieten van heerlijk eten en drinken?

Kom langs of bel me !

BEZOEK ONS

Ons kantoor

BEDRIJFSINFORMATIE

Cro4all B.V.
VAT no : NL863180127B01
Kvk: 84351926
Kantoor locatie

Laan Van Meerdervoort 99
2517 AT Den Haag
Nederland
OUR PARTNERS