ONTDEK ISTRIË

Istrië is het grootste Kroatische schiereiland gelegen in de noordelijke Adriatische Zee en het is een waar paradijs voor alle liefhebbers van een ontspannen vakantie en het ontdekken van de lokale keuken en het wijnaanbod.

Dit vredige land, rijk aan vegetatie, vruchtbare velden en heuvels bedekt met bos, is een groene oase met talloze kleine steden, dorpen en elk van hen heeft een uniek verhaal te vertellen aan zijn bezoekers.
Istrië wacht op u om zijn Romeinse ruïnes, middeleeuwse pleinen, talrijke beurzen en prachtige stranden en grotten te ontdekken.

Istrië smaakt naar wijn, olijfolie en truffels en wij in Kroatië noemen haar Terra Magica.

Voor mij is dit mijn favoriete plek om tijd door te brengen met vrienden, familie, je huisdier mee te nemen en te genieten van al het moois dat mijn land te bieden heeft.

ISTRIË IS EEN VAKANTIE PARADIJS DAT ALLES TE BIEDEN HEEFT

Waarom Istrië bezoeken?

Istrië is een van die vakantieparadijzen die alles te bieden heeft, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor alle soorten vakanties. Van charmante kustplaatsen en gouden zandstranden tot landelijke landschappen en schilderachtige fietsroutes. De rijke geschiedenis zal uw aandacht trekken, vooral in de regio Pula, met Romeinse tempels, bogen en zelfs een amfitheater uit de 1e eeuw om te verkennen! Maar als geschiedenis niet jouw ding is, dan zul je misschien geïntrigeerd worden door de festivalscene. De lokale bevolking viert alles, van eten en wijn tot kunst, film en dans, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de cultuur en kunt ervaren waar Istrië echt om draait.
Waar je ook voor komt, we hebben een collectie prachtige villa's in Istrië die je verblijf nog specialer zullen maken.
BEZOEK ONZE WINKEL!

Proef de zaligheid van wijnen van hoge kwaliteit uit Kroatië

BEZOEK ONZE WINKEL!

Proef de zaligheid van wijnen van hoge kwaliteit uit Kroatië

KOOP WIJNEN VAN DE BESTE KROATISCHE WIJNMAKERS

Wijnmakers